marți, 29 aprilie 2014

Culorile unei dimineti


        Desteptatorul a sunat la 6:30. Eram deja trezita oarecum, insa m-am mai cuibarit nitel stiind ca nu trebuie sa ajung la nici o sedinta. Dupa ziua de ieri am dormit lemn, cu toate acestea m-am trezit foarte odihnita.

       Dupa vreo zece minute, m-am indreptat spre bucatarie sa pregatresc cafeaua. Am auzit cainii latrand, si aruncandu-mi ochii pe fereastra l-am vazut pe varul meu, medicul veterinar, pe ulita. Vorbisem cu el de aseara sa vina sa faca tratamente la caprite, pentru ca de joi le trimitem la stana. Pastram acasa doar pe Rita cu Iuri. Nu avem suficient spatiu pentru pasunat toata turma.

        Mi-am savurat in liniste cafeaua dupa care am dat o raita prin gradina. In roua diminetii culorile sunt proaspete. Si privind in jur cu relaxare, observi detalii care iti scapa in zilele obisnuite.









        Din cand in cand, ne face bine sa ne oprim, macar pentru o clipa, din goana nebuna in care suntem angrenati cei mai multi dintre noi, si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

13 comentarii:

  1. MAI, CUM STII TU SA LE SPUI ASA FRUMOS ! ADEVARUL ESTE CA TERZIREA NATURII LA VIATA ESTE CEVA UIMITOR SI ULUITOR IAR NOI NU PREA AVEM VREME SA OBSERVAM ASTA! FRUMOASE IPOSTAZE SI ABIA ASTEPT SA VAD ATUNCI CAND VOR IESI CELE CARE SUNT PE STRATURI! BAFTA CAPRITELOR LA STANA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Daca ai sti ce chinuite au fost, am cules seminte de la matusa mea, am facut rasaduri anul trecut insa le-am transplantat pe o vreme torida. Doar cateva au scapat. Insa in primavara asta parca s-au indesit, si intr-adevar sunt frumoase.

      Ștergere
  3. O dimineață perfectă! :)
    Minunate foto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar perfecta. E tare bine sa stai acasa, chiar si cu dureri de spinare si musculare dupa toate treburile necesare in gradina :)

      Ștergere
  4. :)
    Ce dimineață frumoasă ! Însorită și colorată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar e o nebunie de culori in perioada asta a anului. Si asa imi mai place!

      Ștergere
  5. Dupa asa privelisti de la prima ora mai ca-ti vine un chef nebun de munca. E normal ca eu care privesc blocul de vis-a-vis cand beau cafeaua sa am o stare de automatism in fiecare zi(blocul e proaspat anvelopat si are o culoare de spital, pana sa-l reabiliteze era de un gri-cenusiu!). Spor sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Stare de automatism am si eu zi de zi, cand ma cuplez in modul "serviciu", insa in zilele in care sunt acasa incep sa vad lucrurile un pic altfel :)

      Ștergere
  6. Buna ziua.
    O dimineata superba cu poze de nota 10. Felicitari pentru rezultate si spor la munca in continuare.
    O zi minunata si o luna plina de spor si vreme buna de gradinarit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa-ti fie toate diminetile asa, luminoase, linistite si armonioase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dani! Asemena si tie! Bine ai revenit din vacanta!

      Ștergere